fredag 2 november 2012

Fem plus fem ...

Har som sagt börjat med flötestrolling denna höst och är helt fast. Har vart ute några gånger och har vid varje tillfälle, förutom Marmagäddan fått fisk över 5 kg.

Jag fiskar ju det mesta och varje säsong har krockat med ett annat fiske. Höst brukar innebära kustfiske efter havsöring men denna höst har jag lagt all fokus på gäddfiske. Våren har vart detsamma men här kan jag tyvärr inte kompromissa, det kommer att krocka men det får funka. Målet nu är till hundra procent att få den där drömgäddan! Till att börja med har jag valt ut några vatten där jag vet att det finns stor fisk, allt annat slopas. Det kan tyckas rätt tråkigt att sitta och köra samma vatten dag ut och dag in, men jag vet att det finns stor fisk där och vetskapen av det ger mig ro.

Häftigt väder!
Var ut både i onsdags och torsdag och toppade båda dagarna med 5 kg. Ingen jättefisk men jag har på sistone inte vart så bortskämd med size så jag är nöjd. Mycket vill ha mer och tredje gången gillt så jag tänkte att jag plussar ihop dessa två imorgon och tar en 10+.


Keep dreaming!

Inga kommentarer: